Eu nu pot manca ciorba de peste, efectiv imi da o stare de voma cand o miros.Nu mananc ciorba nici mort.Doar supe, nu mananc ardei umplut, imi displace.Pot spune ca nu sunt pretentios la mancare.Dar ceva ma face sa nu mananc nici ciorba de burta, care multi se dau in vant dupa asa ceva, Eu numai de la miros ma apuca pandaliile, la fel si cu ciorba de peste.Eu le zic alor mei ca e mancare cu mortaciune in ea. Exact la fel miroase, ca si cand ar imbaia o mortaciune in ciorba
Mananca ce vrei, ce iti place si ce te face sa te simti bine.
Nu te nasti vegan, e o prostie asta, e 100% alegerea ta.
De când m-am născut organismul meu nu a tolerat proteina animala. Insa, nici părinții si nici medicii nu m-au încurajat sa devin vegetariana, desi ma simtiam bine atunci când renunțam la proteina animala. Pana in urma cu 23 de ani când am renunțat la carne, dar nerezolvand astfel problema, pana in urma cu 13 ani când am renunțat si la lapte si la oua. Se pare ca așa suntem programate sa trăim fara sa consumam proteina animala. Ma simt ca si când m-aș fi născut din nou. Se poate trai vegetarian total si cu o calitate a vieții mult mai buna decât a celor care consuma carne.
Problema ta nu are legătură cu a fi vegetarian, e în mare o problemă medicală, eu de exemplu nu pot consuma alimente dulci pur și simplu mi se face greață. Problema mea are legătură cu glicemia iar a ta din câte am înțeles cu colesterolul pe care peștele și ouăle îl conțin în cantități mari. E doar o măsură de apărare a organismul care te împiedică să consumi alimente care îți pot face rău.