De la cateva seminte mancate cu coaja, nu se face ocluzie intestinala, dar se poate adauga la apentidicita deja inflamata si cand se umple cu coji, declaseaza o criza de apedicita, putand sa ajungi la spital cu dureri mari.
Cand esti in situatie grava, ai dureri foarte mari de burta, in special in partea dreapta, la stinghia piciorului.
Nu cred ca-i cazul tau acum, mai ales ca nu ai dureri si pari destul de linistit.
Ocluzia intestinala se poate intampla dupa multe zile de constipatie (fara sa faci treaba mare), cand fecalele se impietresc pe intestinul gros si nu mai pot fii eliminate.
Nu faci nici ocluzie nici apendicita la cantitatea descdida de tine, dar te poți îmbolnăvi de ipohondrie dacă te gândești intens la repercursiuni, la aceste probleme mentionate de tine, și în cele din urma de anxietate daca nu vei înceta din a te gândi prea mult la acest fapt, în concluzie îți pot spune sa nu mai mănânci cu tot cu coaja semințele și ca deocamdată nu ai nimic.
Nu patesti nimic, eu cate seminte cu coaja am mincat la viata mea, si sunt inca vie
Trăie întreabă: