| Just_3218 a întrebat:

Hello! Stiti ceva remedii naturiste pentru blandele formate in urma intepaturilor de tantari? Am iesit pe afara acum 2 seri si m-au piscat o multime, doar pe picioarecrying. Nici acum nu mi-au trecut blandele, iar maine trebuie sa merg la o cununie:-s.Am incercat cu spirt, dar nu a dat rezultate.Mersi.Dau funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Am avut aceeasi problema si m-am dat cu mult spirt, dar nu mi-au trecut decat dupa vreo 5 zile straight face Nu prea ai ce face in cazul asta, decat sa le ignori sad E pacat sa te simti prost la nunta pentru niste amarati de tantari oh go on Have fun! love struck

4 răspunsuri:
| вυттєяƒℓу a răspuns:

Eu folosesc fenistil si in doua zile imi trec sau poti sa intrebi farmacista sunt multe creme

| RфZaημtzα a răspuns:

Da-te cu otet!

| mihaela_7412 a răspuns:

Pai date cu parfum sau spirt si nu te scarpina ast si o sa treaca e najpa stiu

| Loveisin a răspuns:

Si eu am patit la fel ce ma enerveaza x-(