Fumatul favorizeaza ori agraveaza unele boli, este si cazul tau, o sa te vindeci mai greu. Nu-ti fac morala, pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui, atat cat nu ii afecteaza pe altii, dar cred ca ar fi bine sa te lasi, esti la inceput si inca nu esti dependent. Succes si numai bine!
Eurespal sirop de tuse pentru adulţi!
Aşa mi-a trecut mie. Fumez de 8 ani de zile şi două zile am fumat doar 3 ţigări/zi (de regulă fumez un pachet) cât am luat siropul şi mi-a trecut.
Succes!
P. S.: Slims-urile sunt penale. Roxboro, Marlboro, Marble, More, Lucky Strike... astea-s ŢIGĂRI, alea-s doar PAIE!
Da e posibil daca fumezi sa te doara si mai tare in gat si sa se agraveze. Un fost coleg a patit asa.Medicu i-a spus sa nu mai fumeze macar o perioada, el nu a ascultat si a ajuns sa fie atat de ragusit ca nu mai putea vorbi si daca continua sa fumeze ajungea la spital. A reusit sa se abtina de la tigari cateva saptamani si i-a trecut, apoi fuma rar si tigari mai slabe.
Nu e bine sa fumezi dar nu-ti fac morala cant ai problemele de femei pe ca re cred ca la stii si cant ai o boala sa nu fumuezi dupa aia e reaba ta dar sa stii vei muri mairepede daca fumezi
Da, fumul de tigara iti irita gatul!
fa o pauza pana iti trece, si ca sa-ti treaca mai repede durerea de gat ia tranchisept, mie mi-a ajutat!