| Rayus a întrebat:

Hello TPU! am o intrebare. trebuie sa imi vina menstruatia, si am simptomele necesare, dureri de burta si spate. deci, poate sa intarzie, asa-i? desi, trebuia sa imi vina ieri 21.09.2011.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

E o zi! Nu e o tragedie. E ormal să nu vină mereu exact în aceeaşi zi.
În caz că ciclul tău e de obicei regulat ar trebui să îţi vină în cel mult 10 zile. Dar dacă eşti adolescentă, poate întârzia chiar şi mai mult. Stai calmă! happy
Sănătate!

| Luissa123 a răspuns:

Este normal ciclul tau menstrual nu este regulat se va regula peste cativa ani.

| MuresanTeodora a răspuns (pentru Luissa123):

Da,stai linistita.Scuza-ma ca te corectez dar trebuia sa scrii regla in loc de regula ca inseamna cu totul altcevahappy

| caractere a răspuns:

Nu te ingrijora, se poate sa mai intarzie uneori.

| Kissmeagain a răspuns:

Atata timp cat nu ai avut nici un contact sexual neprotejat, sigur ca poate.Nu uita ca numai de la varsta de 18 ani ciclul tau menstrual se va regla. Uneori poate sa intarzie si peste o lunawinking

| Rayus explică:

Mersi la toti si nu stiu la cine sa dau funda.