| SunriseB a întrebat:

Hello TPU. am o nedumerire. am simtit mai devreme o intepatura in partea de jos a abdomenului central dar foarte puternic imi venea sa scot parca un sunet de durere. iar dupa 1 minut a venit si replica dar ceva mai slabut ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare o colica a intestinului gros. Probabil este constipata sau ai diaree. Daca durerea persista dupa scaun, trebuie sa te vada medicul de familie

6 răspunsuri:
| 1AngryMan a răspuns:

Sunt niste crampe cred, probabil si de ce bei, etc nu ti face griji!

| TimeeaBtrx a răspuns:

Iti recomand sa mergi la medic big grin

| FadetoBlack a răspuns:

Aici toată lumea reocomandă medicul doar pentru a primi fundă, şi pentru a ajunge în top cu răspunsurile.
Cică în partea de jos e apendicita... DEci probabil ceva în legătură cu ea...

| TravisForest a răspuns:

Buna! In partea de jos, in partea dreapta este situat apendicele. S-ar putea sa ai probleme cu apendicele, sa fie inflamat. Nu este 100% sigur dar trebuie sa mergi la medic. Daca ti-e inflamat apendicele vei face o operatie. Operatia nu este lunga daca apendicele nu se sparge, asa ca du-te la medic sa nu se agraveze. Sanatate!

| Azµre a răspuns:

Dacă e în zona ovarelor, putem vorbi despre un chist. Oricum ar fi mergi la medic fă un ecograf.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă persistă aceste dureri, e cazul să consulţi un medic.
http://www.despreboli.ro/......trala-379/
Te pup!