anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU.
Am o problemă mică mai mare.
Mă simt foarte foarte rău de câteva zile, cam de o săptămână de fapt.
Sunt stricată la stomac de atunci, mă doare capul îngrozitor, adică durerea aceea severă ca și cum mi-ar tăia cineva fruntea. Mă doare și burta îngrozitor și amețesc.
Ciclul nu mi-a venit de aproape 3 săptămâni și am crezut că sunt gravidă dar în urma unui test am aflat că nu sunt. Deci ce ar putea fi?
Și cu școala am probleme din cauza asta. Aveam deja 14 absențe dar ieși și astăzi nu m-am dus iar diriginta a spus că îmi trimite preaviz de exmatriculare. Nu sunt în stare să mă duc la școală, amețesc foarte tare, nici nu pot rămâne singură în casă. Acum două seri am picat pur și simplu din picioare, mi s-a luat vederea, am amețit și m-am trezit jos. Ce aș putea face și cu școala? Dar cu aceste stări? Ce ar putea fi? Am multe cazuri de cancer în familie și îmi este teamă și de asta. Nu îi pot cere ajutorul mamei pentru că nu mă va ajuta, o doare în cot de mine că îi spun de atâta timp că mă simt rău și ea insistă cu tot felul de pastile pe care le-am mai luat, nu mi-au făcut bine și sfatul ei este să iau două straight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce varsta ai? Suna la 112 chemi salvarea daca chiar te simti rau, dar daca este doar o minciună si îi chemi degeaba ca le faci farse o sa plătesti scump, orice apel la 112 fara motiv real si serios se plateste cu amendă. Daca te simteai tu asa rau cum spui nu puteai sta pe TPU, si nici sa mergi la medic, faptul de a fi stricata la stomac presupune diaree nonstop, nu stai pe strada sau pe TPU, stai pe wc, deci astea ce zici tu sunt vrajeli. Ai intr-adevar ceva, lene si ti se rupe de scoală.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Această probemă gravă nu o poți rezolva cu sfaturi primite de aici.
Caută un medic bun.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Du-te la medicul de familie si roaga-l sa iti dea un bilet de trimitere, pentru a-ti face analizele medicale. Tot el iti va da si scutire medicală, dacă stie despre situatia ta.
Fa-ti si testul pentru Covid, pentru a sti si acest rezultat.

Dar ce descrii tu, durerile de cap, ametelile, slabiciunile sunt din cauza scaunelor diareice, care te epuizează (de 7 zile si incă continuă)

Du-te la farmacie si cere medicamente impotriva diareei. Dacă e de natură infectioasă, se ia Furazolidon
Farmacista iti va spune cum sa le administrezi. Poate are si alte idei mai bune.
Dacă tratezi diareea, atunci toate celelalte dureri si simptome vor disparea de la sine.

| johnnny123 a răspuns:

Te-ai gândit să te duci la un doctor? Eu m-aș gândi în primul rând să fac asta, nu să pun întrebări pe TPU.

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Am fost la doctor. De acolo mi-a spus să fac test de sarcină.
Ieșind negativ mi-a spus că am sinuzită. Dar eu nu am niciun simptom de sinuzită! De aia am pus întrebări pe TPU?

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai fost la doctor, i-ai spus că amețești și că nu poți să stai în picioare, iar doctorul ți-a dat ca posibile explicații "ești însărcinată" sau "ai sinuzită"?

Sincer mă cam îndoiesc. Dar dacă așa stau lucrurile, atunci ar trebui să cauți alt doctor.

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns:

Nu te-a pus să faci radiografie la frunte daca ai sinuzită? Pe ghicite nu mere. Primul doctor care m-a consultat a zis că este o simplă răceală, al doilea a stabilit corect diagnosticul deși eu aveam capul praf. Eu am avut sinuzită cronică, îmi mirosea nasul, ma durea capul. Mai departe Se poate trece la un nivel mai avansat dacă nu este tratată și anume meningită.

| FreddieM a răspuns:

Foarte urat răspuns. Fata suferă serios și tu îți bați joc. Rușine.
Nu-ti zic cheers ca nu meriți.

| anonim_4396 explică (pentru FreddieM):

Și mama când a avut probleme grave, însă nu am stat sa ma uit la ea cum suferă în casă. Am sunat la 112. Însă nu a venit salvarea, având 36 solicitări în așteptare. Asa ca am dus-o persoanal cu mașina. Când ți-e rău suni la salvare sau mergi la urgențe, nu stai cu problema în tine și doar îți plângi de mila pe internet. Din ăștia merg in fiecare zi la spital, iar acolo sa constate că au covid, acesta nu a fost tratat la timp și s-a agravat. Apoi se roagă de medici să îi salveze sau mor discret pe stradă cum s-a întâmplat acum câteva săptămâni când femeia se trata de gripă și ea avea covid. A murit pe stradă cu saturație mica de oxigen. Asa ca mai lasă-mă în pace, am spirit civic cu cine merita. Nu cei care se omoară singuri acasă.

| BabaOarba a răspuns:

Aceste simptome sunt atat de generale incat se pot potrivi cu un numar imens de mare de boli. Camera de garda a unui spital de urgenta. Si nu mai astepta, daca este o infectie poate evolua pana la faza de septicemie.

| Bebelusha_Daniela_1991 a răspuns:

Te rog contacteaza-ma si putem discuta mai multe?