| Alinaintreaba059 a întrebat:

Hello TPU!
Aș avea o întrebare. Azi mi-a venit scurgerea maronie(specifică înainte de menstruație) și aș vrea să merg la piscină. Oare este ok sau nu? Nu folosesc tampoane interne.Voi ce credeți ar trebui sa merg sau nu? Precizez că înca nu mi-a venit ciclul, ci doar secreția maronie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu merge la piscina cand esti pe ciclu, fiind este inetrzis sa intri in apa, care contine o substanta specifica sa detecteze urina sau sangele colorand apa.
Crede-ma ca nu vrei sa vina oamenii de la securitate sa te faca de rusine la toata lumea ca ai intrat in bazin si le-ai contaminat apa. Fiindca acolo sunt tone de apa care trebuiesc schimbate in caz de conatminare, si nu cred ca-si permit parintii sa plateasca o amenda imensa.

In ce priveste secretia maronie, este tot sange care a oxidat, deci tot in bazin ajunge si tot asa coloreaza apa.

| Adrian5575 a răspuns:

Mai bine sa nu te risti sa te faci de ras pe acolo.

| Den1sa a răspuns:

Tiar putea veni in orice moment si sunt sigura ca nu vrei sa te patezi pe acolo, asaca iti recomand totusi sa folosesti tampoane sau ai putea folosi o cupa menstruala : )