| Ruxxandraa a întrebat:

Hello,TPU...As dori si eu sa stiu, cum pot scapa de cosuri? Ma chinui de ceva vreme. am folosit creme si tot feluri de alte medicamente..as vrea sa stiu si eu ce mai folositi voi. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| prisacarul56 a răspuns:

Formeaza o pasta din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara pudra. Aplica aceasta pasta peste cosuri seara inainte de culcare si spal-o dimineata urmatoare. daca tratamentul se aplica timp de doua saptamani, va inlatura cosurile de la radacina.

| Latiffa a răspuns:

Poti folosi cremele comerializate in magazine, dar asta nu va avea un rezultat 100% neaparat! Pararea mea este sa consulti un estetician/cosmetcian care te va consulta, si daca ai o acnee usoara iti va recomanda niste tratamente in urma carora vor disparea cosurile. Trebuie sa ai o igiena foarte stricta asupra mainilor (care intra in contact cu fata, inevitabil) o igiena a fetei, si neaparat sa nu pui mana pe fata singur pentru a strange cosurile. Daca ai o agnee grava, cosmeticianul te va trimite la un dermatolog.

| robyroby96 a răspuns:

Eu am folosit Zineryt si mi-a fost de ajutor.Am auzit ca este cea mai buna solutie deocamdata.

| 23paputsa23 a răspuns:

Buna! Eu folosesc lotiune tonica de la avon, si sunt multumitawinking