anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU, astazi in a doua parte a zilei am respirat destul de greu, nu am nasul infundat dar simt ca ma sufoc. Nu pot lua suficient aer in plamani, cred ca acest simptom se numeste insuficienta respiratorie. Ce pot face in momentul asta pentru a nu ma simti asa, este destul de tarziu si nu vreau sa merg la spital acum

PS: nu imi place deloc starea spitalului din orasul meu

Credeti ca ar ajuta un cei de musetel? Va rog sa rasundeti doar daca stiti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MgdDroopy a răspuns:

Exerciții de respiratie.
Ceaiul te ajută să te linistesti pentru a putea face corect exercițiile de respirație.
Dacă nu poți respira natural normal trebuie să îl ajuți tu. La fel ca la gimnastică sau sală. Mușchii dacă nu îi lucrezi se atrofiază.

http://www.terapianaturala.ro/......ata-lunga/

| Mario76 a răspuns:

Nu neglija vizita la medic. Respiratia ingreunata nu este musai sa fie doar din cauza plamanilor. Pot fi si probleme cardiace. Daca nu iti place spitalul din orasul tau, fa o vizita la cel judetean sau la o clinica particulara.