| DnFn a întrebat:

Hello TPU! Ce diete de ingrasare cunoasteti (care poate au fost incercate de cineva sa fiu sigura de rezultat)... ce mi-ati recomanda? Am 1.68 si 50 de kg. Daca mananc normal in fiecare zi raman la aceeasi greutate. in schimb daca o saptamana mananc mai putin (pentru ca nu am pofta de mancare deloc ) Scad imediat la 48.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| handmade534 a răspuns:

Ar trebui sa consulti un nutritionist. Incearca sa iti reglezi orarul de somn pentru ca iti deregleaza ingrozitor ficatul, asta probabil fiind motivul pentru care nu ai pofta de mancare si scazi in greutate. Ideea e nu sa mananci fast food si alte rahaturi, ci sa manaci alimente cu calorii mai multe, dar sanatoase, ca pe urma o sa ai de suferit. Conteaza foarte mult si constitutia ta, cat ai oasele de grele.

| DnFn explică (pentru handmade534):

Mersi pentru raspuns happy

10 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| DnFn explică (pentru bursuc001):

Multumesc frumos pentru link-uri si sfaturi!

O dimineata placuta!

| bursuc001 a răspuns (pentru DnFn):

Cu plăcere!
Mersi şi euwinking

O zi frumoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca dupa ora 9 si 100% de ingrasi garantez asta o si apropo nu conteaza ce mananci numa mananca

| DnFn explică (pentru anonim_4396):

Am incercat si asta. tinand cont ca adorm pe la 3-4 dim...

| anonim_4396 a răspuns (pentru DnFn):

Tu regleaza un pic ceasul ila biologic si adomi si tu ca tot omu pe la 11 sau 12
da nu la 3 sau 4 si daca zici ca nu poti sa adormi mai repede atunci e simplu trezeste-te mai devreme si gata

| DnFn explică (pentru anonim_4396):

Pai. o saptamana reusesc sa adorm si eu la ore normale, dar cum vine weekendul si ies in oras, adorm si la 8 dim si ca sa adorm la o ora normala sunt obligata sa stau o noapte si o zi treaza ca sa imi reglez programul! Mereu am avut problema asta cu somnu.

| GabrielaElena98 a răspuns:

Si eu am 50 de kg, 1.68 m si ajung la 48 daca nu am pofta de mancare si ma consider grasa ( am 16 ani) dar cred ca n-ar fi bine sa te ingrasi ( parerea mea). Oricum daca vrei sa te ingrasi mananca mai multe dulciuri ( in special ciocolata) si tot ce tine de fast-food si sunt sigura ca vor aparea schimbari la tine happy

| DnFn explică (pentru GabrielaElena98):

Ciocolata mananc o data pe luna. poate si mai rar, nu sunt fana. Restul dulciurilor mai mananc briose, torturi facute de mine, dar nu exagerez. In schimb mananc chipsuri, paste, floricele (cu foarte multa sare sad ) Fast-food cam o data la o luna si alea, doar cand am pofta. Eu nu ma pot considera grasa. sad ma vad super slaba.