| Nicol1D a întrebat:

Hello tpu.Cum pot scăpa de dependenta de dulciuri? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Etelca a răspuns:

Iti recomand sa renunti la ele incetul u incetul, nu-ti propune deodata sa renunti la dulciuri caci nu vei reusi.Incearca de la o ciocolata intreaga pe care o mancai sa mananci decat jumatate, apoi un sfert si tot asa..de la inghetata zilnic o data la 2 zile, de la 3 bomboane la 1, de la 2 pahare de suc la 1..si o sa vezi ca reusesti.Bea multa apa si atunci cand ti-e pofta de ceva dulce mananca fructem ca tot au aparut fructele specifice verii, cat mai multe piersici, nectarine, caise, cirese, pepene si o sa vezi ca in timp nu o sa mai fi dependenta de dulciuri.Totusi, daca ti-e pofta din cand in cand poti manca niste ciocolata neagra..eu cel putin vara nici nu prea pot sa mananc ciocolata, caci e cald.Astea sunt sfaturile mele, bafta!

7 răspunsuri:
| j1NNNx a răspuns:

Nu-ti mai cumpara sau inlocuieste-le cu sare. laughing

| Henriette1165 a răspuns:

Le poti inlocui cu fructe.

| LLLlllaaavvinia a răspuns:

Hei! Incearca sa inlocuiesti dulciurile cu altceva. Daca vrei, ori mai sanatos, ori mai putin sanatos. Eu am inlocuit cu pufuleti si cirese sau visine. M-a ajutat nu numai sa nu mai mananc nesanatos, ci am si slabit. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uită-te în oglindă. Îți place ce ți-au făcut?
Schimbă-ți și avatarul:
https://www.salford.gov.uk/i/vegbox(5).bmp

| DanielPH a răspuns:

Aici este o problema :/
Precum fumatul sau orice alta dependenta, este greu sa scapi de ea.

Daca esti gras/a si nu te poti orpi din mancat, te poti gandi la aspectul tau exterior, daca nu te intereseaza, dai o privire si asupra interiorului.

http://www.dietetik.ro/......11469.html

Daca nici asa nu merge...plasturi pentru dulciuri :/ Plasturi pentru detoxifiere parca...

| Canalaş_Criss_1996 a răspuns:

Wow...cand am vazut intrebarea m-am gandit la mine, asa am fost eu pana anul trecut, si acuma mananc multe dar nu ca inainte, daca nu mancam o zi 1 tabla de ciocolata sau ceva dulce nu puteam dormii, plangeam! Stii ce m-a facut sa le mai reduc? m-a uitam la alte fete si le vedeam atat de "perfecte" ( mie imi apareau cosuri, celulita, eram grasuta bine nu exagerat dar la 1, 55 aveam 55-56 kg) si imi parea rau ca eu nu sunt ca ele, am zis ca daca continuu asa nu o sa ma mai placa nimeni o sa fiu o "buboasa urata" si o sa am picioare de batrana! Si am luat-o incet incet.O chestie ce mi-a folosit mie a fost faptul ca am lucrat la magazin si fiind mereu inconjurata de duciuri ma scarbisem efectiv de ele insa cand ajungeam acasa imi trebuia! Mi-am luat duciuri pe care le lasam in frigider, pe masa in bucatarie, in camera si mai pe tot locul pe unde treceam pentru ca atunci cand le vedeam nu imi trebuia!

| Zacase a răspuns:

Manâncă odată până borăști (deci nu până îți vine, chiar să borăști). Garantez că după nu-ți mai trebuie dulciuri rolling on the floor