| MMMada123 a întrebat:

Hello TPU big grin Am si eu o intrebare. Recent am fost diagnosticata cu toxoplasmoza. Dar inainte de diagnosticul acesta,am facut un lung tratament cu diverse antibiotice. Dupa ce analizele facute in spitalul Matei Bals,in Bucuresti, mi-au iesit pozitive cu "chestia" asta,din nou am primit un alt tratament, de la o doctorita specializata in parazitologie din Colentina, specific acestei boli. Mi-am repetat analizele,si cantitatea a iesit ceva mai mare,iar cei din Colentina mi-au zis ca la Matei Bals se schimba chiturile, si m-a pus sa repet analizele acolo, cantitatea iesindu-mi mult mai mare decat la Matei Bals (de la 204, . la 729, 34). Acum vin si intrebarile mele: in primul rand daca mi-a iesit cantitatea de toxoplasmoza 729, 34 dupa atatea tratamente speciale pentru asa ceva inseamna ca, cantitatea initiala inainte de tratament a fost de fapt mult mai mare? Si in al doilea rand, este un "semn de alarma" faptul ca la o saptamana distanta mi-a crescut cantitatea de toxoplasmoza de la 200, . la 700, ? Funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

In toxoplasmoza se administreaza medicamente doar daca infectia afecteaza fatul sau o persoana imunodeprimata. La ce analiza te referi cand amintesti rezultatele de mai sus? La anticorpi? Ig M? Ig G? http://www.i-medic.ro/boli/toxoplasmoza