| passenger a întrebat:

Hello TPU! Ieri am avut un bal intr-un club unde eu si cu mai multi colegi din liceul unde invat am fost invitati. In liceu exista un baiat pe care toate fetele il plac, dar el nu se uita la niciuna + este plin de bani. Mie imi place de el, dar nu vreau sa-i arat asta, sa par innbunita ca celelalte! La bal el se tinea dupa mine, dansa cu mine si spre sfarsit a incercat sa ma sarute si mi-a zis ca ma place etc. Eu nu am vrut sa-i cad in plasa (desi asteptam de mult momentul asta laughing ) si i-am zis ca ma mai gandesc... Oare este bine ce am facut? Vreau sa-i arat ca nu sunt ca celelate si in plus de asta nu ma aratam "innebunita" cand dansa cu mine etc.
Credeti ca ar fi bine sa ma combin cu el?
PS: Scuze categoria

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Reposteaza la ''Adolescenti'' sau la ''Dragoste si sex'' fiindca aici sunt oameni care au probleme cu adevarat serioase, nu prosteli.

| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Eu cred ca ar trebui sa te combini cu el. Chiar daca nici acum nici atunci nu pari innebunita dupa el, nu trebuie nici atunci cand o sa fiti impreuna. Doar pentru ca iti place de el nu inseamna ca esti innebunita dupa el. Si daca chiar iti place de el atunci asta este sansa ta, nu o pierde, doar asta ai asteptat, si se poate rasgandi in orice moment.
Sper ca te-am ajutat, baftawinking.

| zozo74 a răspuns:

Daca intr-adevar iti place de el atunci merita o incercare sa te cuplezi cu el insa ai grija sa nu tragi mult de timp ca probabil il vei pierde in favoarea altuia, insa mascarea pe care ai facut-o adica sa nu pari disperata a fost foarte buna si cred ca a si observat ca nu esti o diperata. Mult succes Fundita

| m4n1ak a răspuns:

Daca te place, dc nu?