| Alinaintreaba059 a întrebat:

Hello TPU!
Ieri seara am luat o pastila si am baut-o cu apa. Am baut apa repede si pentru o secunda am simtit ca mi s-a blocat in gat. Nu am tusit, nu nimic.Totul era normal pana cand am simti ca respir greu. Am citit si pe net si e oare posibil sa fac asa zisul inec uscat sau secundar? Azi am respirat aproape toata ziua mai greu cand ma gândeam ca poate o sa mor in 24h cum scrie pe net..Nu am nimic la plamani, e posibil si sa am anxietate nu sunt sigura..Am mai trecut printr-un episod de aproape inec. Va rog linistiti-ma, mi-e foarte frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt sigură ce ai pățit mai ezact, dar îți povestesc cazul meu asemănător. Am băut într-o dimineață o pastilă, care( la fel) am simțit că m-ai s-a blocat în gât. Mergeam la școală atunci. Am băut apă, mai multă și degeaba. Dar după ce am mers la baie, parcă a alunecat in jos pastilă( așa am simțit). Nu am m-ai avut probleme.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că pastila era mai mare și ai avut doar senzația că nu ai înghițit-o. Și eu pățesc la fel când iau o pastilă de dimensiuni mai mari.

| BlindMirror a răspuns:

OK: liniștește-te, nu-ți fie frică.
E bine așa?

| Alinaintreaba059 explică (pentru BlindMirror):

Da, mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc,Alinaintraba059!