| mariuss25 a întrebat:

Hello, TPU! Încerc să găsesc o soluție eficientă pentru îmbunătățirea potenței și am dat peste https://bullrun.ro. Este cineva aici care a încercat acest site? Vreau să știu dacă sunt de încredere și dacă produsele lor chiar funcționează.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Noi pe aici nu punem botul la vrajeala de asta, ala este un site obscur facut in template wordpress
Produse de astea dubioase se promoveaza prin siteuri de acest fel!
produsele serioase se vand prin farmacii, au fetele de la farmacie de toatewinking
unii isi dau datele pe tot felul de bloguri de genul asta si apoi plang la politie ca li s-au golit banii din cont big grin

Esti suspect cu promovari de genul acesta, azi ti-ai facut contul ca sa ne intrebi nu de un produs ci de un site care vinde un singur produs...

| KovacsB a răspuns:

Daca esti impotent cumpara-ti cat ai nevoie.Dar cred ca esti singurul.