| Alinaintreaba059 a întrebat:

Hello TPU!
Mai devreme m-am inecat cu apa. Am baut dintr-o sticla si apoi am inceput sa tusesc tare. Dupa cam cateva secunde tusea a disparut, dar apoi am inceput sa respir greu, inca respir cam greu. Sunt si ipohondra si am anxietate. Doar ca de cateva luni bune nu am mai avut senzatii de respiratie greoaie. Acum am citit si pe net despre inecul secundar sau uscat. Voi ce credeti? Am ceva? Pot preciza ca nu respir greu chiar mereu adica cu 5 minute înainte nu respiram greu, dar dupa ce am mai cautat pe net am inceput din nou. Acum sunt ok, sunt putin si obosita. Credeti ca am ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Te-ai speriat, atât. Cele 2 diagnostice sunt puse de un medic sau de tine?

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

" Alinaintreaba059 : m-am inecat cu apa. tusesc tare. respir greu.Pot preciza ca nu respir greu"

pare ceva grav, suna la medic urgent, poate nici n-apuci să citești răspunsul