Nu este absolut nimic in neregula; dintii permanenti se vor misca usor, pana la o anumita varsta, deoarece se "fixeaza" mai greu decat cei de lapte.In schimb,nu ii mai misca(sunt convinsa ca astfel ai facut aceasta constatare). Guma nu are nici-o legatura cu acest "fenomen", dar e bine sa nu mesteci prea des, deoarece poate cauza dureri de dinti.Numai bine.
Daca sunt prima serie de dinti(de lapte) da, daca sunt a 2-a serie, nu se mai regenereaza
Daca chiar ti se misca dintii care ti-au mai cazut odata vei ramane stirba si va trebui sa iti puna dentistul multe blombe si alti dinti, insemnand si o groaza de bani...E si din cauza gumei, nu mai manca atat guma ca face rau.Eu nu mai mananc guma de 3 ani si am dintii mega sanatosi si albi.
P.S.-Nu mai manca guma, nu mai ii misca, daca pica mergi imediat la dentist si daca vrei dinti sanatosi si frumosi nu mai manca dulciuri si spala-te zilnic cu pasta de dinti Bland A Meed 3D White. Funda?
Păi dacă ţi-au căzut, ce ţi se mai mişcă? Oricum, nu am auzit niciodată pe cineva care să aibă probleme din cauza mestecatului la gumă.