| Andrey11 a întrebat:

Hello TPU! Mi se misca aproape toti dinti care mi-au cazut. Poate sa fie de la mestecatul gumei? Isi mai regenereaza radacina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este absolut nimic in neregula; dintii permanenti se vor misca usor, pana la o anumita varsta, deoarece se "fixeaza" mai greu decat cei de lapte.In schimb,nu ii mai misca(sunt convinsa ca astfel ai facut aceasta constatare). Guma nu are nici-o legatura cu acest "fenomen", dar e bine sa nu mesteci prea des, deoarece poate cauza dureri de dinti.Numai bine.

4 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Daca sunt prima serie de dinti(de lapte) da, daca sunt a 2-a serie, nu se mai regenereaza

| MeGustaaaaa a răspuns:

Daca chiar ti se misca dintii care ti-au mai cazut odata vei ramane stirba si va trebui sa iti puna dentistul multe blombe si alti dinti, insemnand si o groaza de bani...E si din cauza gumei, nu mai manca atat guma ca face rau.Eu nu mai mananc guma de 3 ani si am dintii mega sanatosi si albi.
P.S.-Nu mai manca guma, nu mai ii misca, daca pica mergi imediat la dentist si daca vrei dinti sanatosi si frumosi nu mai manca dulciuri si spala-te zilnic cu pasta de dinti Bland A Meed 3D White. Funda?

| miki_4604 a răspuns:

Nu mai mesteca guma, este toxica!

| Georgiana05 a răspuns:

Păi dacă ţi-au căzut, ce ţi se mai mişcă? Oricum, nu am auzit niciodată pe cineva care să aibă probleme din cauza mestecatului la gumă.