| jfdeoeogpde a întrebat:

Hello tpu.Sunt disperata, de curand am inceput sa am acnee si este chiar grav incerc cu tot felul de sapunuri si geluri, dar nimic nu da roade.Am nevoie repede de niste retete contra acnee.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madutzadragutz05 a răspuns:

Si eu am aceasta problema.Eu m-am dus la medic si mi-a spus ca trebuie sa ma dau cu ceai de urzica si cu crema de galbenele. Sper ca te-am ajutat.
Mult norocwinking

| jfdeoeogpde explică (pentru Madutzadragutz05):

Iti multumesc mult. sper sa mearga

| jfdeoeogpde explică (pentru jfdeoeogpde):

Va multumesc fiecare raspuns l-am apreciat si voi incerca fiecare sfat. multumesc

16 răspunsuri:
| Saya a răspuns:

Treci sau ai trecut printr-o perioada stresanta?

| jfdeoeogpde explică (pentru Saya):

Nu
nu am prea fost stresata in ultimul timp

| KellyGreen a răspuns:

Du'te la farmacie si i-ati ivatherm akne syt, e foarte foarte bun, iti dai seara cu el pe cos si dimineata dispare, la tine ar trebui sa se vada cam int-o saptamna imbunatatiri, si poti sa iti cumperi si garnier pure 3 in 1, daca il folosesti in fiecare seara la curatarea tenului previne aparitaia cosurilor, si doar foarte rar iti mai apare cate un cos dar si acele minuscul.
P.S: am vorbit din experienta proprie.

| Azµre a răspuns:

Du-te la medic, acneea nu e de glumă, netratată duce la acnee vulgară și nu e bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba sangele!

| TiffanyღBJ a răspuns:

Singurul in masura sa iti dea un tratament eficient este un medic dermatolog. Altfel, aplicand tot felul de lotiuni, creme, geluri s-ar putea sa inrautatesti situatie.

| NotToday a răspuns:

Redu grasimile, lactatele, dulciurile din alimentatia ta si spala-te de 2 ori pe zi pe ten cu un sapun special pentru tenul tau. Ar mai fi varianta dermatologului, care, cel mai probabil iti va recomanda combinatia Zineryt + Skinoren.

| jfdeoeogpde explică (pentru NotToday):

Adevarul e ca mananc multe dulciuri, dar nici nu mananc prea mult, chiar sunt foarte slaba, insa nu am ajuns inca la anorexie

| NotToday a răspuns (pentru jfdeoeogpde):

Incearca sa faci mai mult sport si macar o saptamana sa nu mai mananci deloc dulciuri. Nu mai pune mana pe fata si, ca o varianta mai usoara, ai putea sa te speli cu ceai de musetel pe ten, de vreo 2-3 ori pe zi happy Eu unul am reusit sa scap de acnee luand niste suplimente alimentare, dupa ce timp de 1 an am incercat tot felul de produse fara sa isi faca efectul...

| Xtadelo a răspuns (pentru NotToday):

Ce suplimente alimimentare? Ca m-ar interesa big grin

| NotToday a răspuns (pentru Xtadelo):

Pai, eu am avut acnee doar in jurul gurii. Am luat Vitamina A + Calciu si am consumat Goji in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Un medic nutritionist priceput te-ar putea ajuta cu niste sfaturi happy

| Afãrinツ a răspuns:

Hehe scuze Ruxi, acum am vazut intrebarea big grin Pai uite un sfat pentru tine happy Du-te la farmacie si cauta Zinerit. Iti dai cu el pe zonele afectate timp de 10 saptamani happy si chiar daca trece acneea, trebuie sa iti dai. Mi-am dat anul trecut si functiona perfect happy Sper ca te-am ajutat Usy blushing (sper ca stii cine sunt laughing )

| Madutzadragutz05 a răspuns:

Aaa, Mersi nu ma asteptam. Mersii mult :*love struck

| samara2 a răspuns:

Eu ştiu că cel mai bine, o situaţie de acest gen, se remediază de la sine. Dacă te mai dai pe faţă cu multe... s-ar putea să devină mai urâtă treaba. Dar dacă totuşi consideri că nu poţi aştepta să treacă de la sine, apelează la un medic dermatolog foarte bun. Pentru că ştiu cazuri (legate de acnee) în care ceea ce a fost prescris de medic nu a ajutat deloc sau a făcut mai mult rău decât bine.