anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU. Trec printr-o perioada mai dificila in ceea ce riveste sanatatea mea. Imi era foarte rau, stari de rau care veneau si plecau ( stari de rau in ceea ce priveste stomacul ), nu stiam ce sa mai cred despre corpul meu, mancam fortat doar ca sa pot sta pe picioare. Am fost la doctor si intr-un fel mi-au mai trecut acele stari dar acum iar am inceput sa nu mai mananc. Nu stiu ce sa mananc, nu am pofta de nimic ( sa nu mai vad fructe, iaurturi sau ceaiuri, mancare gatita nici atat ) si mananc fortat nu de fome. Ce sa mai mananc? Am un program de mese foarte neregulat, mananc doar o data sau de doua ori pe zi si nici atunci suficient. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mario76 a răspuns:

Atunci e vorba de o vitminoza, sau ai incercat vreodata sa tee infometezi pentru a fi slaba, iar acum ai devenit anorexica. Problema poate fi si una de subcosntient, caz in care explica doctorului toate problemele si impreuna gasiti calea de urmat. Nu sta asa!

3 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

S-ar putea sa fi indragostita sau poate ai lipsa de calciu sau vitamin, ia niste vitamin si cred ca s-ar putea sa fie si de la stress, eu cand sunt stresata nu am pofta de mancare si mi-e rauhappy

| Mario76 a răspuns:

Ce poti sa faci? sa mergi si sa spui ce ne spui noua, unui medic. El va stabilii un set de analize, ecografie abdominala, test cu bariu sau alte teste ce pot arata un diagnostic cat mai precis. Cu asa ceva nu este de glumit.

| SuntFataa a răspuns (pentru Mario76):

Am facut ecografie abdominala si a iesit bine, am facut toate analizele si au iesit bine

| Mario76 a răspuns (pentru SuntFataa):

Atunci e vorba de o vitminoza, sau ai incercat vreodata sa tee infometezi pentru a fi slaba, iar acum ai devenit anorexica. Problema poate fi si una de subcosntient, caz in care explica doctorului toate problemele si impreuna gasiti calea de urmat. Nu sta asa!