| Alinaintreaba059 a întrebat:

Hello TPU!
Vara asta nu am facut mai nimic, am stat destul de mult timp pe telefon cam 6-7 ore zilnic. Stiu, am exagerat, dar am si o mica problema.

Ma simt din ce in ce mai obosita, as sta doar pe pat si dupa ce fac ceva ma pun pe pat. Am dureri de cap, doar in zona fruntii.
Simt ca imi mai bate inima cateodata iregulat si mai simt o bataie 'tare'
Ieri seara am simtit o strangere in zona sternului si cand m-am ridicat sa ating parca imi paraliza intr-un fel, dar cred ca doar mi s-a parut.
Probleme cu inima nu am, doar un defect din nastere, care doctorul mi-a spus anul trecut ca nu prezinta un pericol.
Analizele sunt perfecte, de fapt asa erau in martie.
Ma mai doare cateodata mana stanga cumva in zona subratului.
Voi ce ziceti e din cauza oboselii excesive sau e o problema?
Precizez ca am anxietate si ma simt cam depresiva de ceva vreme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

E din cauza că stai atât de mult timp inactiva in casă și pe telefon. Ieși afară, plimba-te fa sport, ia-ti o carte, citește pe balcon la aer. Organismul uman e făcut să se miște, sa fie mobil, sedentarismul are multe efecte și niciunul pozitiv.

| MorcovMajestic a răspuns:

Oboseala excesiva de la ce? Unii muncesc 10 ore pe zi si nu sunt letargici

E normal sa te simti asa daca nu faci nimic
Incearca sa iesi si sa te plimbi macar 30 minute pe zi
Sa bei apa ca e cald si durerea de cap poate fi semn de deshidratare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este din cauza ca stai in pat toata ziua si nu mananci

| StripperRaoul a răspuns:

Ii un drac astia iar zic din carti iesi fa pe dracu si pe lacu ai o anxietate care isi face efectu si dupa o vreme te lasa si iti vine iar chefu de viata simplu. asa am avut si eu si puteam sa tot ies ca nici n aveam chef sa ies sa i vad pe oameni macar decum altceva. iti va trece mai asteapta un pic. aia cica bea apa sau ala. aici de scrii ca te doare capu 9 din 10 waii du-te la doctorrr waii sa nu mai stai asa.

| SasukeCS2 a răspuns:

Cand stai pe telefon ce aplicatii folosesti cel mai mult?