| Amy382010 a întrebat:

Hello, vreau răspuns rapid! Și serios!

Eu nu am bani la mine și merg cu trenul acasa ( pe gratis ca sunt eleva), ei bine imi este foarte sete, oare apa de la robinetele din tren este potabilă? PS: fac 4-5 ore cu trenul până acasă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Nu. Coboară într-o stație și umple o sticlă de la cișmeaua din gară.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sub nicio forma sa nu bei din mizeriile alea.

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Nu iti recomand

| J0B0MAT a răspuns:

Nu e cea mai curată apă, însă cunosc persoane care au băut și am văzut și pe alții care își umpleau sticle. Dacă mori de sete, până la urmă e ok să bei.Din ce știu eu, nu a fost nimeni otrăvit.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eram in aplicatie in zona Fagaras, noaptea rece, ziua cald, in mars ne apuca setea. Am vazut o balta deasupra unui izvor (adica apa izvora din fundul baltii. Ne-am aplecat si am baut, si ne-am umplut bidonasele. Un coleg spune: uite un sobolan mort! Altul: ia-l de coada si arunca-l si am continuat sa ne stamparam setea.

| Amy382010 explică (pentru gabicoo):

Oare au așa ceva la Pitești? Căci acolo o să cobor eu peste o oră

| Invictusman2025 a răspuns:

Sărăcuța sad