| bia25 a întrebat:

Hello happy! Vreau să îmi cumpăr epilator şi nu ştiu de care pentru că nu mă prea pricep şi m-am gândit că a-ţi putea să mă ajutaţi voi cu nişte sfaturi, care ar fi cel mai bun şi chesti din astea. Epilator care să smulgă firul de la rădăcină nu sa-l taie. happy Care nu ar durea aşa de tare... big grin
Apropo am găsit undeva de net nu mai ştiu unde că epilarea cu epilatorul ţine doar 4-5 zile, ESTE ADEVĂRAT?
DAU FUNDĂĂĂ+VOT LA CINE MĂ AJUTĂ happyhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anadark84 a răspuns:

Pentru a nu durea asa tare te sfatuiesc sa alegi unul cu atenuator de durere. Toate smulg firele de par avand sistem multi-penseta.
Epilarea tine aproximativ o luna, dar depinde de cat de des e parul si de cat de repede creste. la persoanele brunete va fi vizibil mai repede, iar daca e des si gros vei intampina si problema cresterii firului sub piele.
Eu am Braun fara atenuator de durere si e bun.

| bia25 explică (pentru anadark84):

Si tie ti-au crescut fire de par sub piele de cand te faci?

| bia25 explică (pentru anadark84):

Si tie ti-au crescut fire de par sub piele de cand te faci?

| anadark84 a răspuns (pentru bia25):

Da, tuturor ni se intampla asta.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Firme bune sunt Braun si Philipps.Cat despre cat tine, cam o saptamana, dar depinde de fiecare fata.

| NiiEla6 a răspuns:

Venus,ma tine cam 1 saptamana jumatate