| bubuuuuuuuuuu19 a întrebat:

Helloo! Am 1.65 si 70 kg. MA puteti ajuta cu o dieta sa ajung la 50 kg? love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Peste tot sunt tot felul de diete, unele drastice, altele care nu functioneaza, destul de complicate.Am cautat mult si bine crezand ca voi gasi ceva cu care pot slabi.Trebuia sa dau jos 5 kg.
Iti dau cateva sfaturi pe care le poti urma.
Eu am renuntat incet la sucuri, la duliciuri, la cartofii prajiti, carne si asa mai departe.
Am avut zile in care aproape m-am infometat si ma obisnuisem.Stomacul nu cerea foarte mult, nu mai simteam senzatia aceea de foame.
Spre exemplu, dimineata mancam un mar, pe la ora 12 mancam 5-6 covrigei micuti din aceia vanilati, pe la ora 3 mancam o rosie si o felie de cascaval si seara mancam un mar sau ...nu mancam nimic. Primele zile au fost destul de grele pentru ca eram obisnuita sa mananc dulciuri si toate prostiile.Seara,faceam 30 de abdomene + genoflexiuni si exercitii pentru picioare.
http://cum-sa-slabesti.savy.ro/......nterioare/
Se intampla sa mananc si dulciuri doar ca seara faceam si mai multe exercitii.Am respectat regulile acesta, am redus din mancare si am slabit in 10 zile 2 kilograme si putin. Cred ca am slabit considerabil in doar 10 zile, inca 10 zile si mai dau 2 kilograme si tot asa. Nu uita, daca simti senzatia de foame dupa ora 19:00 mananca un mar sau bea apa.

| VadTot a răspuns:

Singura dieta., de fapt niste sfaturi sunt urmatoarele:Adio=mancare din oras=dulciuri =sucuri acidulate= multa miscare= si o dorinta foarte mare de a slabi!

| loredanaFS a răspuns:

Buna. Asta te poate ajuta -> http://fetelestiu.ro/......lei-bilic/