Buna,cred ca le "rozi" cand nu ai ce face, adica atunci cand te plictisesti, dati cu lac de unghii si ai sa vezi ca nu le mai "rontai" asa cum zici tu, ar trebui sa te dezobisnuiesti de acest obicei pentru ca atunci cand tu le rupi cu dintii le ei calciu!
Hei.
In trecut și eu am avut aceeași problema, dar, am rezolvat-o cumpărând un lac de unghii amar. Când îți va veni sa îți rozi unghiile, lacul acela amar își va face afectul de minune. Sper ca ți-am fost de ajutor.
Pa, pa.
Da-ti in mod regulat cu crema de maini parfumata sau aplica-ti o crema pentru unghii. Gustul neplacut al cremei te va determina sa renunti la acest obicei. Daca parintii si profesorii iti dau voie, incearca sa folosesti cateva saptamani unghii false, astfel le permiti celor adevarate sa creasca dedesubt si nu iti vei mai putea roade unghiile false, fiindca vor fi prea tari. Impune-ti sa-ti rozi unghiile de la o singura mana, iar apoi, de la un singur deget. Vei vedea ca, in curand, vei dori sa-ti lasi creasca si unghia mancata.
Iti poti lua un lac de unghii amar : http://unghii-false-ploiesti.ro/......0-ml.html. De asemenea, iti poti da unghiile cu oja de culoarea unghiei ( sau poate cu o nuanta mai inchisa ). Astfel, vei ezita sa-ti rozi unghiile pentru ca se va vedea urat si nu cred ca vrei sa se intample asta. Daca la scoala ti se permite, iti poti da unghiile chiar si cu oje mai indraznete, astfel contrastul unghie -oja va fi si mai pregnant. Funda?;)
Pune o solutie amara (orice nu-ti place la gust) sau mesteca guma in loc sa rozi unghii (pe unii ii ajuta) Deasemenea trebuie vointa si daca vrei roaga-ti prietenii sa te atentioneze cand le rontzai (poate asa scapi si de tic). Bafta
Si eu am problema asta...eu mi-am cumparat de la farmacie lac de unghi special pentru aceasta problema.Chiar merita..acum nu imi mai rod unghiile deoarece lacul are un gust naspa rau de tot mai ca iti vine sa vomiti si uite asa nu mi le mai rod.
luv_2360 întreabă: