| MyKytSa a întrebat:

HellOw` TPU! am o intrebare urgenta l care va rog sa`mi raspundeti cat mai repede!:* pe 28 luna aceasta plec in vacanta l mare. iar menstruatia trebuie sa`mi vina pe 25. vreau sa stiu ce trebuie sa fac, ca aceasta sa`mi vina mai devreme?[tin sa mentionez ca de obicei imi intarzie]va rog ajutati`ma cat mai repede posibil:* va multumeSc anticipat!:*:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ralucaralu a răspuns:

Am auzit (dar nu stiu daca functioneaza) ca dusul fierbinte sau sa iti tii picioarele in apa fierbine cu sare. Alimentele care ajuta sunt patrunjelul si usturoiul. Nu prea ai ce face. Eu atata stiu. Ai grija sa nu racesti pentru ca asa obtii exact contrariul.Succes!

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poti face nimic! --- ciclul menstrual isi urmeaza fazele lui normale(nu poate "sarii' peste faze!).Se poate intampla ca, tocmai luna aceasta, sa-ti vina menstra mai devreme( de la "febra" pregatirii de plecare! )

| Ada11 a răspuns:

Nu ai ce face.
Asta e. Macar daca iti tine putin, primele 3-4 zile nu intri in apa, sau intri cu tampn intern. Ce sa zic? Chiar acum v-ati programat si voi?laughing
Apropobig grinistractie placuta!
Te pup!
Ade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea vin rosu.