| larysa_4174 a întrebat:

Hellp! aseara mi a aparut o pata pe picior cum este pecingina ma ustura f rau incat am crezut ca sunt picata. i am aratat la cineva si a zis ca st picata sigur dar in seara asta m ai mi-a aparut una la vreo 6centimetri distanta de cealalta...cand apar(seara am observat) ma ustura, iar dimineata imi ramane pata dar nu mai ustura...stie cineva ce ar putea sa fie sau ce sa fac pana merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Esti picata rau.
Din luna!

| chiloţei a răspuns:

10 g conuri uscate de hamei se pun intr-un vas emailat, se oparesc cu 1 pahar apa clocotita, solutia se acopera, se incalzeste in bain-marie 30 minute, se raceste la temperatura camerei 15 minute, se strecoara, se separa de materia prima, se transfera intr-un recipient de sticla. 2, 5 g fiertura se amesteca cu 100 g vaselina, se transfera intr-o cutie de sticla prevazuta cu capac

| noktambul a răspuns:

Esti picata din luna laughing O faci pe interesanta ca sa vezi reactia userilor TPU!