| Anne006 a întrebat:

Helo TPU! Am o intrebare mai mult pentru utilizatorii de sex feminin big grin am fost acum cateva zile la ginecolog si mi-a dat ovule Klion sa le folosesc 7 zile. Numai ca nu mi-a explicat prea multe, doar ca trebuie sa le pun seara.
Daca ati putea sa-mi dati mai multe detalii v-as fi recunoscatoare.
P.S. Aseara am inceput tratamentul si azi dimineata am avut o scurgere si dupa ce m-am spalat am simtit o usturime... este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Ovulele vaginale se introduc in vagin seara, cand te bagi in pat sa dormi. Ele se topesc acolo si, cand te vei ridica dimineata, lichidul rezultat se va scurge afara din vagin, in virtutea gravitatiei. Asta era scurgerea de dimineata de care spuneai. Usturimea o simti din cauza bolii pentru care folosesti ovulele vaginale.

| Anne006 explică (pentru Empathizer):

Am inteles. Deci sa inteleg ca totul este normal. Eu una ma speriasem

| Empathizer a răspuns (pentru Anne006):

Nu ai de ce sa te sperii. Daca ai o rana si pui antiseptic pe ea, ustura, nu? Ceva similar se intampla si in cazul tratamentului pe care il urmezi. Sanatate!

Multumesc mult. Doar o singura intrebare. Este normal ca si acum sa mai am aceea scurgere desi m-am spalat?

Daca nu ai facut o spalatura vaginala, da.

Nu nu am facut spalatur speciala cu bicarbonat sau irigator... doar apa de la dus si sapun

Relaxeaza-te si continua tratamentul asa cum ti-a fost recomandat. Esti pe drumul cel bun.

6 răspunsuri: