| Lola200228 a întrebat:

Help. Acum de jumate de ora stăteam in pat și voiam sa merg sa mănânc și atunci a intrat tata la mine și m.am ridicat sa ies și l.am îmbrățișat pe tata(doar așa) și am simțit o amețeala puternica și gen credeam ca visam și simțeam caldura in tot corpul și tremuram și am simțit putina amorțeala dar a trecut repede. Din ce cauza am amețit așa? Eu mai am amețeli când ma ridic dimineața din pat și văd negru in fata ochilor dar asta a fost diferit și îmi este teama sa nu am nimic grav. Am 16 ani. Am fost la cardiolog anul acesta și nu am nimic, țin regim pentru gastrită de vreo 4 săptămâni.
Va rog ajutați.ma. Ce se întâmpla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te scoli prea repede din pat aia e problema

| xerxes1 a răspuns:

Ai tensiunea prea mica probabil.

| Ineys a răspuns:

Si mie mi se intampla asta. Nu e ceva de speriat sau ceva grav. Atata timp cat nu iti vine ameteala sa pici din picioare sau cu alte simptome precum voma, greturi, etc, nu e ceva de luat in serios dupa parerea mea. Daca tot esti speriata du-te la medicul de familie sa iti faca un control.

Acum depinde si in ce consta regimul tau pentru gastrita. Poate schimbarea asta brusca a alimentelor pe care le mananci provoaca aceste senzatii. Corpul tau are nevoie sa se acomodeze la ele. Poate corpul nu mai primeste aceeasi cantitate de energie din alimente cum prima inainte.