| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Help ajutor rapid va implor azi la scoala un bou a adus aparat cu ultrasunete si mi l-a pus la ureche si in cap m-a durut foarte tare extrem, urechea si capul eram ametit stari de greata, uitam, confuz si m-am racit ff tare si m-am facut galben mi-am mai revenit putin dar totusi inca ma doare capul si sunt ametit pic deci am ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Daca te-a durut asa tare sfatul meu, sincer este sa mergi la doctor.nu sunt in domeniu dar un soc asa puternic poate avea efecte peste cativa ani.sa iti slabeasca auzul sau sa ai tulburari de eschilibru:in urechea interna se afla centrul echilibrului asadar te rog pentru binele tau du-te de urgenta la un doctor.ma gandeam la ce ai scris, problema asta se poate agrava

| Cosmin86 a răspuns:

Si tu nu i-ai dat un pumn tot in ureche, asa ca raspuns la gestul ala cretin?

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru Cosmin86):

Nu i-am dat pentru ca o fugit si durea extrem detare dar oare ce am patit?

| Cosmin86 a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Nu am cum sa stiu ce ai patit, si daca nu-ti trece rapid, du-te la medic. Eu ma duc mereu la medic daca am vreo problema de genul, altfel se agraveaza.

Orice problema ai e bine sa te duci la medic de la inceput, asa te vindeci cel mai rapid si mai bine.

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna!
Trebuie sa mergi la doctor daca nu iti trece pana maine!