| lovethebest a întrebat:

Help, am avut ulcior la ochi si din pacate mi-a ramas semn, stiti cumva cum as putea sa il scot? se cunoaste. nu mult dar se cunoaste, si ma suparara rau. vreo modaliutate cum pot scapa de semn?!:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Hmm... incearca cu kanamicina

| lovethebest explică (pentru Anonymus314):

Repet,mi-a treecut. dar mi-a ramas semn. am semnul asta de luni bune. deci ulciorul nu mai este activ, a ramas doar semnul. mersi oricum :*

| Userrr a răspuns:

Da stiu eu.Deci incalzeste un varf de lopatica de aia de lemn micuta.Cu care intorci clatitele cand n-ai alt cv.Ii incalzesti varful cam 5 min apoi il tii la ochi unde ai ulciorul. Faci asta cam 3 zile si iti trece.winking

| lovethebest explică (pentru Userrr):

Da stiu faza, dar asta se face atunci cand inca il.dar mie se presupune ca mi-a trecut. si mi-a ramas doar semn, atat! nu stiu care-i faza... multumesc oricum:*

| Userrr a răspuns (pentru lovethebest):

Npk.e mare semnul? nu se intampla nimic.e normal.de obicei ramane unul cum e la varsat de vant.am si eu unul.dar nu ma doare sau cv

| lovethebest explică (pentru Userrr):

Nici pe mine nu ma doare. nu-i mare cu creionul de ochi il pot face sa nu se mai cunoasca, dar daca stau nemachiata se vede si asta ma enerveazaa!straight face