Biata de tine si eu am la fel dar totusi incerca sa porti afurisiti aia de ochelari ca e sanatatea ta in joc si remedii naturale nu prea exista din cate stiu eu dar mananca morcovi sunt buni pentru ochi si de asemenea afine pentru o vedere buna noaptea si struguri dar pentru miopie tratament nu cred ca e! Success
Buna.Se poate trata miopia cu laser special, dar aceasta este o operatie cu laser. DAR nu trebuie sa ai dioptriile mai mari de 3 pentru. ca deja apar complicatii.Acest tip de operatie se numeste CHIRURGIA REFRACTIVA.
O zi buna.
Buna adri16! Iti recomand sa intri pe site-ul vedereperfecta.com daca vrei sa-ti imbunatatesti natural vederea. Se ofera si cateva materiale ajutatoare care sunt gratuite, dar este si o carte foarte buna scris de Daniel Dinu. Eu am cumparat-o acum 9 luni si m-a ajutat. Am avut -2, 5 la ochiul stang si -2, 25 la dreptul. In aproximativ 9 luni(aproape 3 luni) am ajuns sa scap complet de miopie si sa nu mai am nevoie de ochelari! Extraordinar m-am simtit. Mi-a adus multa incredere in mine. Iti recomand sa intri pe acest link: http://vedereperfecta.com