| adri16 a întrebat:

Help! Am miopie, iar dioptriile mele incep sa cresca, stiti niste remedii naturale prin care sa tratez miopia, iar daca stiti din propia experienta sa imi spuneti daca au functionat. M-am saturat sa port ochelari atatea ani, iar dioptriile continua sa creasca nici macar nu mai reusesc sa vad clar la televizor. Va rog sa ma ajutati! dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biata de tine si eu am la fel dar totusi incerca sa porti afurisiti aia de ochelari ca e sanatatea ta in joc si remedii naturale nu prea exista din cate stiu eu dar mananca morcovi sunt buni pentru ochi si de asemenea afine pentru o vedere buna noaptea si struguri dar pentru miopie tratament nu cred ca e! Success

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Buna.Se poate trata miopia cu laser special, dar aceasta este o operatie cu laser. DAR nu trebuie sa ai dioptriile mai mari de 3 pentru. ca deja apar complicatii.Acest tip de operatie se numeste CHIRURGIA REFRACTIVA.
O zi buna.

| Raul4825 a răspuns:

Buna adri16! Iti recomand sa intri pe site-ul vedereperfecta.com daca vrei sa-ti imbunatatesti natural vederea. Se ofera si cateva materiale ajutatoare care sunt gratuite, dar este si o carte foarte buna scris de Daniel Dinu. Eu am cumparat-o acum 9 luni si m-a ajutat. Am avut -2, 5 la ochiul stang si -2, 25 la dreptul. In aproximativ 9 luni(aproape 3 luni) am ajuns sa scap complet de miopie si sa nu mai am nevoie de ochelari! Extraordinar m-am simtit. Mi-a adus multa incredere in mine. Iti recomand sa intri pe acest link: http://vedereperfecta.com