Soro? mi s-a intamplat si mie...nu e nimic grav.doar ca acolo ai rotula.si secreta un lichid care ajuta la vindecarea rapida pentru ca e un loc sensibil.asa e normal sa te usture...incearca cu gheata soro.. app fundita? ca am nevoie.
. pup si numai bine.sati treaca piciorusul.
Si eu cand picam cu rolele aveam astfel de rani la picior. Pe mine mami m-a dat cu betadina. Dar mai bine mergi la un doctor sa vezi ce-ti recomanda.
Salut, eu cred ca trebuie sa te odihnesti, iar daca ai treaba sa nu mergi prea mult cu piciorul.
Poti administra pe rana o compresa cu apa rece, si sa o tii timp de cateva minute, trebuie sa dezinfectezi rana daca inca nu ai facut asta, apoi administreaza pe rana o creme, anume crema de galbenele e facuta pentru grabirea vindecarii unei rane, terminand cu bandajarea acesteia. Iar bandajul sa-l schimbi periodic la cateva zile.Insanatosire grabnica.
Important e sa nu faci efort mult draga ai grija sa nu mai cazi o sa te vindeci cu timpul>
De rupt nu e rupt doar lovit il pot misca numa ca din cauza ca e umflat in genuchi nu pot sal indrept si nu prea pot sa merg...am sa incerc cu gheata Orange numa ca mi`e cam urat ca ma ustura tare dar asta e vreau sa`mi treaca mai repedeca e festivalul berii aici si nu pot sta in casa
Multumesc pentru raspunsuri:*
nu este rupt doar ca este umflat si din cauza asta nu-l pot indrepta ca ma doare...am sa incerc cu ghiata sper sa`mi treaca mai repede pentru ca este festivalul berii si nu cred ca pot sta in casa
Acum mi-am pus ghiata sper sa mi se mai desumfle macar putin...multumesc pentru raspunsuri:*
Daiana nu stiu daca o sa pot sta in casasa ma odihnesc este festivalul berii si chiar daca nu ar fi sunt genul de persoana care nu suporta sa stea in casa