Nu, nu e de la inima. E anemie, si eu am aceeasi problema. Uite aici niste alimente care te pot scapa de anemie :
http://www.csid.ro/......a-4454305/
Dar n-ar fi rau nici sa-ti faci un control sa vezi pe care "Grupa" insisti mai mult. Sanatate!
Mmm, nu sunt sigura dar nu cred. Doar ca ai anumite insuficiente in organism care te fac sa fii foarte slabit si exista riscuri sa lesini pe strada daca devine foarte accentuata. Nu prea e de glumit, incearca sa mananci mai mult din alimentele prezentate acolo si eventual sa-ti faci niste analize sa vezi unde ai lipsuri. Multa sanatate!
Este posibil să ai anemie. Este recomandat să mergi să îți faci niște analize. Succes!
Faza cu starile de ameteala clar e anemie! Si pulsatiile de inims sunt de la atacul de panica! Si cu atacurile de panica incearca sa te controlezi tu in sinea ta
Faza cu starile de ameteala clar e anemie! Si pulsatiile de inims sunt de la atacul de panica! Si cu atacurile de panica incearca sa te controlezi tu in sinea ta si eu sufar de atacuri de panica dar am invatat sa ma auto-controlez si e totul ok! Sanatate multa!