| Andreea930 a întrebat:

Help! Ce-aș putea face? Am probleme cu constipația și gaze intestinale, fecalele sunt blocate in fund si ies. Nu se mai termina, am dureri ingrozitoare, nu vine nicicum afara dopul acela mare de fecale și diaree. Am fost la medic pe data de 2 și mi-a dat să iau omez și erceffuryl, dar cam tot am o senzație să fac și nu pot. Dimineața nu prea pot face la ora 6 când este să plec la liceu și când ajung acolo merg la toaletă și pot face. Am 18 ani, pentru diaree am mai încercat furazolidon am cerut la farmacie, espumisan, dulcolax nu am mai folosit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat, sunt oameni care se vindeca singuri de multe, insa nu toti au aceasta putere si vointa

| AlexandruG1 a răspuns:

Ovaz.cerele integrale.kiwi prune pere mere, apa ceaiuri pentru digestie, si legume, si iaur cu cerele ajuta, si fa sport, si redu stresu.

| Andreea930 explică (pentru anonim_4396):

Ulei de măsline nu am încercat niciodată cu nici-o salată, dar de floarea soarelui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea930):

Ai putea de exemplu sa vezi cu ce alimente functionezi.
La varsta ta e cam frustrant sa te abtii de la unele mancaruri care iti plac.
Dar dupa care nu esti bine.
Totusi, ar fi indicat sa fii atenta.

| Andreea930 explică (pentru anonim_4396):

Mda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea930):

Bine,e ultima oara cand iti scriu.
O fata cu care tocmai am vorbit spunea ca e foarte bine dupa ce a tinut o dieta fara multe proteine.
Mai mult cu salate si legume fierte.
Eu nu sunt nutritionist.
Sau mai degraba sunt pentru mine insumi.
Poate ar trebui sa potrivesti dieta aceasta cu nevoia ta de calorii.
Si sa tii dieta de luni pana vineri iar in week-end sa mai gusti cate ceva consistent.
Succes!