Exista o crema numita Reparon. Se gaseste doar in Hungaria. Costa (astazi cand scriu am si trimis la cineva si de aia stiu) 31 lei o cutie si cu plata contra ramburs m-a costat 45 lei. La mine a facut minuni. Dupa primele 6-7 zile mi-a trecut. Sotiei mele i-a trecut abia dupa al 3-lea tub. Dar nu suntem singurii care ne-am vindecat cu ea.
Daca vrei sa scapi de ei in mod natural poti sa iei tinctura de tataneasa de la plafar si tifon sau demachiante. Pui tataneasa pe tifon sau demachiant si bagi in fund doar un pic ca sa poti trage dupa aceea afara demachiantul sau tifonul. Ti cat esti prin casa tifonul sau demachiantul si seara iti pui unul care sa fie imbibat mai bine in tinctura de tataneasa si dormi cu el pana dimineata. Te va ustura de nu iti poti imagina la inceput dar in 5-7 zile trece si nu o sa iti mai repara. S-au vindecat multi la care singura solutie mai era doar operatia.
Iti spun ca rezultate are foarte mari, si nu iti mai reapar dar sa stii ca o sa usture destul de mult... (tocmai de aceea sa il porti cat esti prin casa si cand dormi).
Hemoroizi pot fi in afara anusului, pe anus (gaura fundului) sau in interior (colon). Oriunde ar fi tinctura de tataneasa ii vindeca.
Cel mai simplu si mai repede poti scapa de hemoroizi cu o crema de tataneasa produsa de cera sibiu, supozitoarele ajuta, dar mai repede si mai de durata este crema de tataneasa.
Poti scapa de hemoroizi alaturi de un regim alimentar fara alimente iuti sau usturoi si ca o continuare a dietei pentru ca tratamentul sa-si faca efectul va trebui sa mananci alimente cu multe fibre gen cereale integrale, paine de secara sau paine integrala alaturi de cel putin 2-3 l lichide/ zi, fara sucuri acidulate sau alcool.
Pentru a scapa de hemoroizi evita sa stai mai mult de 5-6 ore pe scaun la birou sau acasa, incearca sa mergi cat mai mult zilnic pentru ca si asta ajuta si intr-o saptamana doua vor disparea simptomele si hemoroizii, cel putin eu am scapat intr-o saptamana de ei si am facut tot ce scrie aici.
Iti mai recomand ceva. Daca vrei sa ai un tranzit de colon ideal mananca miez de seminte (floarea soarelui fara coaja, doar miezul) zilnic. Le iei, le prajesti si pui sare in tigaie cand le faci si mananci. Mananci cat poti zi de zi sa vezi ce efect benefic au. Atentie sa nu mananci cu coaja, daca e prea mult sa le prajesti cumpara miez de seminte de floarea soarelui. Se gasesc cam in orice magazin...
LostInDreams întreabă: