| ingh3rash a întrebat:

Help! De la un timp iau lexotan in tratamentul depresiei(pana acum am luat calmepam de 5 ani)dar am inceput sa am iluzi, halucinati e de la lexotan sau de la necazurile zilnice care le am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Este posibil ca aceste halucinatii sa fie de la lexotan, insa nu exclusiv, de aceea ar fi bine sa mergi la un consult la medicul tau curant psihiatru.
http://www.i-medic.ro/......-depresiei

| alexandraalis a răspuns:

Draga mea, mergi la medicul care ti-a recomandat tratamentul, ori trebuie redusa doza ori trebuie schimbat sau adaugat alt medicament.
Iti scriu cateva cuvinte, gasite pe internet, dar sunt adevarate:
"In cazul in care persoana cu depresie decide impreuna cu medicul psihiatru ca este nevoie de un tratament medicamentos, sunt anumite lucruri care trebuie luate in considerare in alegerea medicamentului cel mai indicat:
- cunoasterea efectelor secundare ale medicamentului
- informarea medicului in legatura cu toate afectiunile medicale curente si cu toate medicamentele administrate in prezent, inclusiv cele care sunt luate fara prescriptie medicala, cele din plante sau suplimentele nutritive, astfel incat medicul sa poata aprecia daca exista riscul unei potentiale interactiuni medicamentoase,
- medicul va trebui sa monitorizeze evolutia pentru a determina daca un medicament anume este eficient la persoana respectiva
- adeseori primul medicament administrat este eficient in tratarea depresiei; daca nu, exista si alte optiuni de medicamente care de regula dau rezultate. Se poate intampla sa fie nevoie de mai multe incercari cu medicamente diferite inainte de a se gasi acela care actioneza cel mai bine la acea persoana
- din momentul in care persoana incepe sa se simta mai bine, poate fi nevoie de continuarea tratamentului pentru o perioada de 7 pana la 15 luni sau mai mare, pentru a scadea probabilitatea aparitiei unui nou episod de depresie
- unii oameni pot necesita tratament cateva luni pana la cativa ani (tratament de intretinere), in timp ce altii au nevoie de medicatie pentru tot restul vietii, in special cei care au avut mai multe episoade de depresie majora. "
Crede-ma stiu ce spun, depresia nu trebuie neglijata si nici tratata pe internet, mergi la medicul psihiatru, raspunsul nu il gasesti aici.
Sanatate.

| VladimirPutin a răspuns:

Cel mai probabil de la pastile
înainte să iei pastile aveai halucinații?

| salomeea27 a răspuns:

Da mai mult ca sigur e de la el si ar trebui intrerupt.(poti citi si in prospec).ar trebui sa te duci din nou la medic sa iti dea altceva

| ゼロの a răspuns:

De la necazurile pe care le poate avea un om normal(exceptie criminalii) nu poti avea iluzii.Du-te la medic si nu te mai lua dupa unul si altul. Daca ai halucinati poate te droghezi cu acest medicament fara sa stii.Ai mare grija.