| cici96 a întrebat:

Help! de luni m-am umflat in burta si nu stiu de la ce! inca si acum sunt umflata nu mai suport sa vad ca am burta, m-am chinuit atata timp sa scap de ea si acum... sunt disperata! oare asa o sa raman mereu? maica-mea imi zice ca poate fi de la menstruatie ca mi-a intarziat o saptamana si ceva(si inca nu mi-a venit nici acum) dar nu vad ce legatura are! luni o sa ma duc la spital sa fac un control dar vreau o parere pana atunci! se prabuseste lumea pentru mine! s-a mai intamplat la cineva? crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești balonată, poate fi semnul unei viitoare menstre.
Consumă lactate cu bifidus.
Pa, pa.

| Adryanna2000 a răspuns:

Se prabuseste lumea peste tine ca ai facut burta.Sa fim seriosi, lumea are probleme si mai grave si pot privi mereu jumatatea plina a parului iar tu mori ca ai burta.

| ByllyGodBoy a răspuns:

Stai chill nu se prabuseste lumea
Si nu mai gandi asa negativ
Esti doar balonata
Se poate intampla oricui

| flavia31 a răspuns:

Cred ca esti insarcinata daca ai burta mare si nai nici menstruatie cam asta ar putea fi.

| cici96 explică (pentru flavia31):

Am uitata sa mentionez ca nu am avut nicio treaba cu nimeni! si am doar 16 ani!