Zi-i sa-si ia un GPS. Da unu upgradat (mi se pare ca se upgradeaza singure prin satelit unele). Baga destinatia si e acolo. O sa invete, probabil nu sta grozav cu orientarea in spatiu, dar nu-i o tragedie.
Unite el are si GPS si merge dupa el sa mai obisnuit Putin, dar ce am zis mai sus e problema, ca el nu tine minte, dar multumesc pentru raspuns
Spune-i sa roage pe unul care ii stie ruta sa i le puna in ordinea in care trebuie sa ajunga la ele. Sa nu fie ceva haotic. Sa sara de la A la F si dupa aia B si M, inapoi la C. Sper sa intelegi ca nu ma refer la litere ci la distante. Plus ar fi bine la fiecare sa tina minte - la firma GDO - e o baba cu ochelarii strambi, la firma CCC este ala chel cu halat albastru, chestii mici care sar in ochi usor.
E vorba de un baiat si merge cu 2 personae in masina care ii situ zona foarte foarte bine ca au lucrat si si acolo, dar asta sic ca el detail isle Astea mici nu si leaminteste cum am zis azi munches te Maine la patina Ora nusi aminteste ca a fost vreo data pe acolo.
Deafpt prieteni iau facut si Haiti cu toate satele pa caiet cu stati cu rule cu tot dar tot nu isi ani teste si nu conduce bine(
Pai frateeee, explicati-i ca nu e de el. Sa se faca zidar. Nu poti obliga un peste sa faca alpinism. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.