| marinteodora a întrebat:

Help este 11 noaptea am 12 ani si nu pot dormi(sunt sg acasa)ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Să citești ceva plictisitor, stând în pat și te va prinde somnul.
Poți să îți faci un ceai de tei, pe care să îl bei când se răcește, dar este mai complicat.

| AllinaDaniella a răspuns:

Inchide pc si citeste o carte.

| Andaa_2747 a răspuns:

Te pui in pat si citesti.si dupa 2 pagini simti k lesini de somnlaughing incearca

| CostyMe a răspuns:

Te uiti la cv plictisitor si o sa adormi imediat

| CostyMe a răspuns:

Te uiti la ceva plictisitor si o sa adormi imediat

| romanaols a răspuns:

Poti pur si simplu sa stai in pat. Eu cand nu pot sa dorm si am televizorul inchis tot sar prin pat sunt activa, ma joc cu motanii ma plimb prin camera si intr-un final ma pun in pat si adorm.

| marinteodora explică:

A si am uitat sa va spun nu am televizor mama mi la confiscat

| MysteryX a răspuns (pentru marinteodora):

Lasa pc-u aprins si incearaca sa dormi

| marinteodora explică:

Eu stau la bloc

| Rmnk97 a răspuns:

Saluty. Poti sa citesti ceva neinteresant care sa te faca sa adormi, sau sa te uiti la un film pe care l-ai mai vazu, sau daca nu merge niciuna din variantele astea incepe sa numeri pana la n, sau daca nu merge nici asta tine ochii deschisi fara sa clipesti pana incepi sa lacrimezi. Sper ca te-am ajutattongue

| georgi1996 a răspuns:

Uita-te la animes.:X daca iti plac.happy animedude.net e un webiste subtritart in engleza animekage.com subtritart in romana sunt super sper sati placa daca iti plac povestile de romance comedy si action inuyasha ii super! sper ca am fost de ajutor.:*
inuyasha ii pe animekage.com.winking

| Purpple a răspuns:

Stai in pat cu ochii inchisi ca pana la urma vei adormi,,,