| kkkk a întrebat:

HELP HELP. ofer fuunda ..sunt baiat si cam 10% din fruntea mea e acoperita de cosuri..adica nu sunt cosuri chiar asa cum le stim ( adica mari, rosii si cu puroi din acela) mai mult sunt ca niste bubite.Ce sa fac pentru a le indeparta? in unele perioade apar, in altele dispar. Mi-a spus cineva sa imi cumpar nu stiu ce fel de crema impotriva lor, dar nu stiu cat de bine imi va face. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
splala-te cu ceai de musetel, apoi cu ceai de pelin.
poti consulta si un medic de familie.
O seara bunahappy

| kkkk explică (pentru caramela):

Hei happy.mi-am luat ceai de musetel? acum imi dau cu el pe frunte? multumesc muult, sper sa functioneze big grin

Răspuns utilizator avertizat
| XxAnonimuXx a răspuns:

Crema de galbenele dar daca nu-ti trece trebuie sa astepti o perioada a si sa nu uit spargele

| Mayuri a răspuns:

Crema cu acid acetil-salicilic in concentratie crescuta sau solutii care usuca tenul gen Zynerit. Si sa nu te puna dracu' sa le spargi, ca le suprainfectezi si din bubite mici le transformi in cosuri in adevaratul sens al cuvantului si risti sa ramai si cu gauri dupa.

| madalina4s a răspuns:

Foloseste masti cu argila! Asa am scapat eu de ele.Succes!