| MyBeautiful a întrebat:

Help! Imi curge nasul foarte mult. sad Dar nu tusesc si nu am alte simtome. Ce sa iau ca sa imi treaca? Dau fundita + vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ydal a răspuns:

Ia paracetamol sinus si daca vrei un claritine...garantat iti trecehappy

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai ori o sinuzita cronica, ori o rinita. Mergi la un medic ORL-ist.

| anutza a răspuns:

Vitamina A uleioasa, cateva picaturi de 2-3 ori pe zi

| Yugeen a răspuns:

Daca iti curge, ia-ti un robinet mai bun! tongue

Eu cand sunt imbracat mai lejer imi "curge" mai des "nasul" dar dupa ce ma imbrac mai gros imi trece, in mare parte.
Tine cont si de faptul ca, odata cu vremea rece, e normal sa curga... diverse... tongue

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Eieee, nu sunt sigurul, si mie, dar asta e o raceala banala, te poate tine toata iarna, dar pentru ca sa nu o mai faci, iti recumand sa faci vacinu la anul, sau si acum daca iti trece, cateva sfaturi : trahisept, propolis, miere(nu ii numai pentru gat), si mai este un medicament cu terminatia sau incepe cu sinus, parca parasinus, daca ai alea, intr-o saptamana + picioare clade iti trece, hai ca nu-i asa greu, urat in clasa cand sufli nasu big grin, o stiu big grin happy bft

| StiuCeSpun a răspuns:

Ceaiuri,baie fierbinte cu sare la picioare si inhalatie cu sare ca sa ti se desfunde nasu sau niste paracetamol sinus

| Nicky06 a răspuns:

Eu zic sa iei un servetel si va trece!

| PuffU16 a răspuns:

Ia aspirina, paracetamol ...sau un fervex ceva. Si s-ar putea sa-ti treacawinking!

| LiaLiaaa a răspuns:

Foloseste niste picaturi, cele mai bune sunt NOSTAMINE! sunt cele mai bune te desfunda foarte foarte bine, nu te lua dupa reclame cu olynth sau alte prostii, sunt romanesti si sunt foarte bune ...sunt in ambalaj alb cu verde:d