| bunicisibuni a întrebat:

Help! Luna asta nu mi-a venit inca ciclu si ma cam dor sani si imi vine sa vimit ma doare si burta. Sunt insarcinata? Nu am avut contact sexual sau chesti gen masturbarea unul celuilalt. Daca am gresit la scriere imi cer scuze am scris foarte repede

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Totuși, după cum scrii, înțeleg că ai fi avut și ceva activitate sexuală. Dacă mă înșel, e timpul să faci o vizită ginecologului. De fapt, și în cazul celălalt la fel.

| ExtremeShadow a răspuns:

Poate sa fie mai din multe cauze. Uite un link cu 7 motive in care iti poate intarzia ciclul:http://sfatulparintilor.ro/......sarcinata/

| Li200La a răspuns:

Dacă nu ai avut contact sexuale stai liniștita. Ca sa te liniștești poți sa vorbești cu un ginecolog ca sa Îți explice cum sta treaba.