Trebuia sa incepi usor daca nu ai antrenament. Acuma incearca sa mai faci cateva ex usoare daca poti.
Ce fel de sport faci? Daca te referi la cardio (alergat) nu face asta zilnic pentru ca trebuie sa iei pauza ca sa ti se obisnuiasca corpul, fa ca mine, o zi da, o zi nu. Iar daca e vorba de exercitii poti face in fiecare zi, insa daca simti ca e febra musculara prea mare, poti sa faci in numar mai mic. Ca sa-ti treaca febra musculara dizolva o aspirina intr-un pahar cu apa si bea-l sau fa-ti un dus fierbinte
Nu ii asculta pe astia.De fiecare data cand faci prima zi la un sport,sau prima luna, depinde de sport, vei avea o febra musculara pentru ca, corpul tau nu e obisnuit cu acel sport.
Iti dau un exemplu:cand faci antrenament la skandenberg sa zicem, te va durea cotul 1 luna dar dupa te vei obisnui si nu te va mai durea deloc.Asa si la sala, prima zi vei avea febra musculara si nici nu poti sa te duci pana la vestiar.
E bine cum faci, trebuie si sa te fortezi putin, daca vrei sa faci performante.Succes!
Tatal meu spune intotdeauna :,, Daca ai febra musculara mai fa sport fiindca asa o sa-ti treaca" Dar eu stiu ca si daca mananci zahar trece... >_> Nu stiu mai mult!