Eu am avut pe posterior mai putin pe picioare :)))
sunt din cauza unor capilare "rupte"din pricina ca te-ai ingrasat mult in ultima perioada sau te-ai inaltat.cu timul vor disparea (1 an-2).cere la farmacie un unguent pentru asa ceva de la eucerin http://www.e-apoteca.ro/popup_image.php?pID=2518
Bună.
Nu mai scapi niciodată de ele!
Ai grijă cu luarea în greutate.
Pa, pa.
Eu nu am auzit pana cum de vergeturi mov sau rosu. Alea cel mai probabil sunt capilare de sange care sunt vizibile fie pentru ca ai varice (desi esti cam mica) fie pentru ca nu faci destula miscare, stai picior peste picior sau orice alceva ce iti ingreuneaza circulatia sangelui. Vergeturile sunt ca un fel de linii din piele ramase in urma unei slabirii exagerate si bruste
Sunt normale eu am si pe sani! ori ca au crescut prea repede sau te-ai ingasat! foloseste o crema de la solution de la avon! eu am folosit si nu mai am nimic! :*
Hei! Chiar ti-au trecut de la crema aia? Daca da, au mai aparut? Care este pretul ei?
Buna! Poti astepta pana trec ele de la sine ..Si eu am pe sani si pe picioare ...Dar ai grija ce mananci, pentru ca se intind...Sau poti intreba un doctor ...:*:*