In primul rand ficatul nu doare! dureri poti avea de la fiere, dar se simt in dreapta, chiar sub coaste!
apendicul daca e inflamat trebuie sa mai ai si greata, dureri de cap si imposibilitatea de a ridica piciorul!
ori te ia o raceala la ovare, ori ti-ai intins vreun muschi pe acolo de la greutatile ridicate sau trantele in zapada! incerca sa iei un antiinflamator, ceva, gen nurofen, ibalgin, ibuprofen, ketonal sau mig 400 sa vezi daca se mai amelioreaza durerea!
multa sanatate iti doresc
Multumesc mult.
Si da, e chiar sub coaste.
Atunci e fierea! incearca un colebil sau fiobilin si eventual nospa! si evita cateva zile prajeala, carnea tocata sau alte mancaruri grele!
multa sanatate
Am luat colebil. Merci :*
Am avut si eu probleme de astea, probabil te cuprinde o raceala cauzata de frigul de afara(nu-mi pare a apendicita din moment ce ai spus ca daca ridici piciorul si il indoi n-ai dureri). Daca te ustura cand urinezi, e de la rinichi si ar fi bine sa consulti un medic cat de curand! Poate este o infectie pe acolo . Sfatul meu : Du-te la doctor si vezi ce spune. Daca te doare burta si cand apesi pe ea e tare, DU-TE! NU MAI STA! Poti face peritonita si probabil... n-o sa scapi prea curand. Tata a avut peritonita si daca mai statea 5 minute in casa, putea sa moara pentru ca era cat pe ce sa se sparga saculetul acela.
Succes!
Nu ma ustura cand urinez, daca apas pe burta nu e tare.
Dreapta. Dar mai sus de apendica...