Pai eu zic sa te duci direct la parintii lui. Fara sa stie el ...deoarece chestiile astea nu inseamna nimic. Si in primul rand nu e normal sa se intample asa ceva ...trebuie neaparat sa se duca la doctor! Eu zic sa vorbesti cu parintii lui imediat!
Cum?! scuipa sange si nu are nimic? Minte-l si tu ca daca nu merge la medic o sa moara, o sa aiba efecte pe viitor, etc. Chiar o sa aiba efecte pe viito. Rapid la medic, si cand vorbesc rapid eu zic sa nu treaca o zi, chiar astazi sa mergeti. Nu mi se pare ceva normal. Atunci cand vomita e foarte posibila o infectie a plamanilor, nu se exclude o pneumonie si nici TBC. Sfatul meu: Urgent la doctor. Sanatate. Nu e de gluma!
Si cancerul la plamani se manifesta prin astfel de simptome. Sau multe alte boli. Si nici una nu este din categoria "placuta".
MoonLight, daca i-ar spune ca o sa moara, i-ar spune adevarul. daca ar vrea sa-l minta, ar trebui sa-i spuna ca o sa fie bine.
Pai, ar fi cel mai bine sa se duca la doctor, ca doar nu e bine! Cel mai probabil ar fi de la fumat (daca fumeaza!). Spune-i sa se duca repede! Ca oricum nu-i de bine!
Poate fi TBC sau cancer pulmonar.Problema e ca daca are tuberculoza, va poate imbolnavi si pe voi. Aceaasta boala, netratata, are o mortalitate de 100%. Convingeti-l sa mearga la medicul de familie in prima instanta.