| ZambeskDinNouAcum a întrebat:

[HeLp Me] Buna am si eu o problema.Am un prieten care de cateva luni scuipa sange si il inteapa inima. El e genul baiat de cartier, golan si refuza sa mearga la doctor pe diferita motive: de exemplu ca nu ar avea nimic. Dar eu nu cred ca aceste simtome nu inseamna nimic. Oare are ceva grav? Ce ar putea avea? Si mai ales cum il conving sa mearga la medic? Funda pentru cel mai bun raspuns.:* O seara placuta in >continuarebig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| kairy65 a răspuns:

Pai eu zic sa te duci direct la parintii lui. Fara sa stie el ...deoarece chestiile astea nu inseamna nimic. Si in primul rand nu e normal sa se intample asa ceva ...trebuie neaparat sa se duca la doctor! Eu zic sa vorbesti cu parintii lui imediat!

| MoonLight a răspuns:

Cum?! scuipa sange si nu are nimic?straight face Minte-l si tu ca daca nu merge la medic o sa moara, o sa aiba efecte pe viitor, etc. Chiar o sa aiba efecte pe viito. Rapid la medic, si cand vorbesc rapid eu zic sa nu treaca o zi, chiar astazi sa mergeti. Nu mi se pare ceva normal. Atunci cand vomita e foarte posibila o infectie a plamanilor, nu se exclude o pneumonie si nici TBC. Sfatul meu: Urgent la doctor. Sanatate. Nu e de gluma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fumeaza e clar ca e de la plamani big grin

| brandiburu a răspuns:

Si cancerul la plamani se manifesta prin astfel de simptome. Sau multe alte boli. Si nici una nu este din categoria "placuta".

| gigel68 a răspuns:

MoonLight, daca i-ar spune ca o sa moara, i-ar spune adevarul. daca ar vrea sa-l minta, ar trebui sa-i spuna ca o sa fie bine.

| RobertRoby a răspuns:

Pai, ar fi cel mai bine sa se duca la doctor, ca doar nu e bine! Cel mai probabil ar fi de la fumat (daca fumeaza!). Spune-i sa se duca repede! Ca oricum nu-i de bine!

Abh
| Abh a răspuns:

Poate fi TBC sau cancer pulmonar.Problema e ca daca are tuberculoza, va poate imbolnavi si pe voi. Aceaasta boala, netratata, are o mortalitate de 100%. Convingeti-l sa mearga la medicul de familie in prima instanta.