| DeeaDeea001pinck a întrebat:

HELP ME! HELP ME! HELP ME!
tocmai azi am fost la strand si m-am dat pe ceva topogane si mi-a intrat apa in urechea stanga crying si nu stiu cum sa o mai scot am incercat si sa stau cu capul aplecat si sa sar intr-un picior etc... dar tot nu merge nu stiu ce sa ma mai fac
iar daca le cer parintilor un control la ORL ei imi : "'ca da tio trebuit zbenguiala acuma stai asa!"'
ce sa ma fac? si parca ma doare putin capu si simt putine ameteli crying nu e de la apa in urechi nu? crying(
AJUTOOR! sad
PROMIT FUNDITA crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| babyV a răspuns:

Incearca sa stai culcata pe partea stanga cateva ore...la mine functioneaza.
PS.atata timp cat mai auzi cu urechea nu cred va e ceva grav...

4 răspunsuri:
| Jackster a răspuns:

Nu e nimic grav. Se mai intampla.
Apa va iesi cu timpul. (maxim intr-o zi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am patit chestia asta la mare. Imi intrase apa intr-o ureche, dar am dormit pe partea cu urechea care avea probleme si dimineata nu am mai avut nimic.
Daca la tine nu functioneaza, mai bine te duci la ORL-ist. Ce mai conteaza daca te cearta parintii, asta trece.

| IuliaF a răspuns:

Si mie mi se intampla mereu asta cand merg la strand si am probleme cu auzul din cauza apei intrata in ureche. Dar totusi iata ce fac: iau o seringa noua(fara ac) si in ea bag ceai de musetel( la temperatura camerei). Dupa aceea pun pe cineva sa imi introduca ceaiul din seringa in jet in ureche(dupa care voi sta aplecata pe un prosop cu urechea in cauza). dupa vreo doua-trei operatiuni de astea mi se desfunda urechea si nu mai am probleme. poti incerca. Iti garantez ca nu doare!

| bloodandpride a răspuns:

La mine iasa stand cu capul aplecat si sarind in piciorul OPUS.Trebuie insa sa sari de mai multe ori. Durerea de cap poate fi de cel mai probabil de la insolatie.