Am descoperit si eu de curand gama Krauter si au produse foarte bune. Gelul "puterea Ursului" face minuni. Se gaseste in general la Plafar. Daca esti din Bucuresti, eu il cumpar de pe Esplanada Cora Pantelimon, e o toneta cu produse Krauter acolo. Arata exact asa:
http://cataloglifecare.files.wordpress.com/2009/09/4483.jpg
Criticul, gelul asta e fabricat in Germania de Life Care Corp. Poate il gasesti si in cele zari.
Încearca cu ''puterea ursului'', un gel pentru masaj cu efecte de incalzire, care este declarat vedeta game Krauter.
Puterea ursului se poate gasi la toate magazinele care vand produse naturiste sau poti comanda prin internet.
Eu foloseam Bengay cand aveam probleme de genul si era destul de bun.
Am folosit si crema aceea Puterea ursului si e buna. Am avut si eu recent o problema de genul si mi-a trecut.
Încercată pe pielea mea, rezultate foarte bune, de la plafar, magazin naturist, etc cremă de arnică ori unguent pe bază de arnică (nu contează firma producătoare), bună pentru dureri musculare, articulare şi reumatice, face minuni în caz de febră musculară, entorse...
Nu cred ca ajuta foarte mult bengay sau altceva(eu am crema adusa din Franta, se cheama Cliptol) si e pentru muschi si articulatii...degeaba.asta trece de la sine, consumand zilnic multi carbohidrati, dar si multe proteine pentru refacerea muschiului, respectiv a tendonului
Cand am citit puterea ursului, m-am gandit la laba ursului, dar aia are alte efecte! Mintea mea e inghetata azi
Durerea va trece peste cateva zile sau chiar peste o saptamana... nu ai nevoie de nici o crema, timpul va razulva totul
Intreaba la farmacie si data viitoare incearca sa nu te mai alinti asa mult, ia-o treptat.