| Petronela a întrebat:

Help mesadMi-am pierdut vocea si as vrea sa mi-o recapat cat mai repede posibil... Ce as putea face pentru a vorbi din nou? ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Gargara cu apa : Intr-unpahar cam 3/4 plin cu apa calduta se pune o lingura cu varF de sare si se amesteca, apoi se face gargara de cateva ori /zi si apoi continutul din gura se arunca. Dupa aceasta, se lasa cam 2 ore pana sa consumi ceva, ca sa actioneze asupra gatului bolnav. Sa face de cate ori /zi poti. Numai bine si multa sanatate, Lucien.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ou crud cu miere.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Din cate am auzit, oul crud face bine la corzile vocale. Daca nu poti sa-l consumi asa, incearca cocteil cu ou - ou, coniac si lamaie, nu stiu exact cat din fiecare, dar cred ca gasesti o reteta pe net, sau manca ou fiert moale. Fereste-te de tutun.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Deci, prepari o infuzie de flori de tei uscate[o lingurita] pe care le pui intr-o cana cu apa clocotita, apoi adaugi o lingura de sare. Faci gargara de 3 ori pe zi.

| alexeanca a răspuns:

Lapte caldut cu miere si un galbenus frecat cu zahar.Strepsils pentru gat si ceva nurofen(antiinflamator). Repaus vocal total si evitarea frigului si umezelii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa afise cu :"Pierdut voce.
Recompensa un pumn in stomac.big grin"
O sa o gasesti in mazim 4 orebig grin.

| bellaisa a răspuns:

Oul crud de prepelita este cel mai bun happy